Witam, proponuję, wrzucać tutaj ewentualne linki sprzedaży DVD, BD,HD DVD, VCD, VHS, LD i innych filmów na w/w nośnikach, których przychód ze sprzedaży ma zasilić konto WOŚP.
A trzeba mieć oddzielne konto, żeby wystawić coś? I jak się transfer kasy odbywa? W sensie, żebym jak coś chciał wystawić, nie musiał dobroczynnie płacić za wysyłkę.
_________________ Avatar: Jamajka 16 grudnia; Katar, Syria 17 grudnia
.............................
Polska 25 grudnia
...:::Imperial-Cinepix:::...
Nie ma takiego, poza tym uważałem, że warto założyć nowy temat dla tak szczytnego celu.
Nie robię tego nagminnie, wiec nie wiem po co ten komentarz... Znalazłbym wiele bezsensownie założonych tematów. Tylko po co?
Ronaldinho napisał/a:
A trzeba mieć oddzielne konto, żeby wystawić coś? I jak się transfer kasy odbywa? W sensie, żebym jak coś chciał wystawić, nie musiał dobroczynnie płacić za wysyłkę.
Konto ze "zwykłego" Allegro. Dostajesz po aukcji potwierdzenie o wpłynięciu kasy na konto WOŚP. Wtedy wysylasz towar. Ja płacę za wysyłke, aby jeszcze zachęcić kupujących, oczywiście Ty nie musisz i mozesz zaznaczyć w aukcji, ze kupujący pokrywa koszty wysyłki.