I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
I wanted to breathe smoke.
Połamało mi nos w 15 miejscach
Zerknijcie na jego listę wanted - czy mi się wydaje czy podobne wydanie "300" widziałem u nas ?? Tak samo gacka z batpodem.
Typowo dla tego typu wydań popiersie wykonane na żenującym poziomie. To wygląda gorzej niż głowa Predatora z jakiegoś tam wydania complete AvP. Białe zęby terminatora po prostu powalają. Aż kusi żeby w szczęki wsadzić jakieś cygaro.
Trzeba być bardzo tolerancyjnym, żeby nie stwierdzić, że ktoś odstawił popelinę. Wstydziłbym się to postawić na półce. Wygląda jakby ktoś zamiast zębów wstawił gumy w pastylkach.
Albo zawiera w sobie tę grę "Dentysta" co to się zęby wyciągało, a jak się zły wyjęło to zabawka gryzła po palcach :]
_________________ Richard Gere's a real hero of mine. Sting. Sting would be another person who's a hero.
The music he's created over the years, I don't really listen to it, but the fact that he's making it, I respect that.