Wysłany: Wto Maj 29, 2007 14:11 Kozackie wydania, ktore chcielibysmy miec w swojej kolekcji
Tak sobie mysle, ze brakuje tematu, w ktorym mozna by powklejac foty jakichs wyczesanych, odjazdowych, wymarzonych wydan, na widok ktorych dvd-maniakowi slina cieknie gesta i obfita.
Ja sam dvd-maniakiem wprawdzie nie jestem, ba, uwazam sie w tej kwestii za laika pierwszej wody, ale niektore edycje chcialbym miec w swojej wlasnosci, a jak!
Na przyklad:
Albo:
Ostatnio zmieniony przez Jakuzzi Nie Gru 02, 2007 12:44, w całości zmieniany 2 razy
A podobnie do tego wydania Memento (które zapodałeś), wydane jest "Siedem" - wygląda jak jeden z zeszytów Johna Doe. Wydaje mi się, że ktoś gdzieś już kiedyś tutaj wrzucał fotkę tego wydania [Mati też ma - nienawidzimy Jej za to (?)].
Ja bym kiedyś z chęcią postawił na półce takie wydanie Mad Maxa
Nie jest to jakieś specjalnie wypasione wydanie, 1 płyta, tylko jeden dokument ale chodzi o dźwięk: DD 5.1 i DTS którego w regionie 2 zdaje się nie ma, u nas mamy tylko mono
Tylko że niestety film z regionu 4 może u nas nie odpalić, ale słyszałem że są odtwarzacze połykające filmy z wszystkich regionów.
EDIT: Okładka w połączeniu z avatarem wygląda wyjątkowo zabawnie
Ostatnio zmieniony przez Hannibal Wto Maj 29, 2007 23:23, w całości zmieniany 1 raz
Moje kino: Mann & Eastwood
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 17:35
Cytat:
Nie jest to jakieś specjalnie wypasione wydanie, 1 płyta, tylko jeden dokument ale chodzi o dźwięk: DD 5.1 i DTS którego w regionie 2 zdaje się nie ma, u nas mamy tylko mono
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
I wanted to breathe smoke.
Nie jest to jakieś super boskie wydanie ale chciałabym takie miec mimo wszytko i to baaardzo
[img]Charlie Chaplin: The Forgotten Years[/img]
Ja podobnie przez długi czas czochrałem na myśl o Unknown Chaplin, ale ostatecznie zdobyłem kopię. Gdy tylko w polsce pojawi się oryginał pasujący do mojej kopii to z pewnością go nabędę
Obecnie czochram się na widok czegoś takiego. Jako że cena "czegoś takiego" idzie od 300zł w zwyż to się mocno waham zwłaszcza, że na horyzoncie czeka walizeczka z Blade Runnerem Mam nadzieję, że gdy się w końcu zdecyduję to nakład nie będzie kompletnie wyczerpany
jestem w szoku. mad max w DTS.
kicz straszny ale chce to miec dla filmu (ow)
ostatnio widzialem paczke predatorow z popiersiem lowcy jako bonus. calosc zamknieta w szescianie 50x50. takiego gowna nawet w prezencie bym nie chcial. generalnie preferuje funkcjonalny minimalizm sprzyjajacy pozbawionej frustracji mobilnosci. poza tym wszelkie tekturowe pudla i pudeleczka ciesza przy zakupie ale z czasem maja tendencje do otarc, zarysowan, przedarc i poplamien. plastik wymienie a spieprzona tektura to tylko powod irytacji. wypasionym tekturowym wydajgroszom mowie wiec nie.
Na szczęście istnieje coś takiego jak folia ochronna. Dzięki niej tekturowe wydania nie mają skłonności do otarć, zarysowań, przedarć i poplamień. Nikt o zdrowych zmysłach nie pozbywa się folii Najlepiej wogóle nie rozpakowywać takiego wydania. Ktoś już na tym forum pokazywał zdjęcia z takim patentem