Nie, ten koleś wie, że niektóre tytuły są już praktycznie nie do kupienia i na tyle wycenia zupełnie świadomie. Często na jego aukcjach można spotkać takie przypadki.
Ooo, na święta omal nie kupiłem obecnej dotąd na rynku kolekcji, dobrze, że tego nie zrobiłem, ta prezentuje się o wiele bardziej okazale. Już wiem z czym m.in. wrócę w tym roku z Anglii do kraju
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn't screw to save its species.
I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see.
I wanted to breathe smoke.
Ooo, na święta omal nie kupiłem obecnej dotąd na rynku kolekcji, dobrze, że tego nie zrobiłem, ta prezentuje się o wiele bardziej okazale. Już wiem z czym m.in. wrócę w tym roku z Anglii do kraju
E tam, takie 'kozackie wydanie'. Jakby to była wersja uncut "Friends" to by było coś, a tak to zwykły pack.
_________________ I was over in Australia and everyone's like "Are you proud to be an American?" And I was like, "Um, I don't know, I didn't have a lot to do with it. You know, my parents fucked there, that's about all."- Bill Hicks
Avalonian - cotygodniowy humor w postaci komiksowego paska!
E tam, takie 'kozackie wydanie'. Jakby to była wersja uncut "Friends" to by było coś, a tak to zwykły pack.
no właśnie - jak to jest z tymi wydaniami Friends? Wiele odcinków ma bowiem wersje dłuższe i krótsze (przykładowo na wydanym ońgiś The Best of Friends są odcinki znacznie dłuższe od tych pokazywanych wcześniej w tv). Czy taki pack posiada wersje pełne czy też uszczuplone? Da się to jakoś sprawdzić?